ACTIUNI DE PRIMAVARA

ACTIUNI DE PRIMAVARA

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Apr 11, 2012 2:30 pm

INCA DE LA INCEPUTUL ANULUI 2012 ASOCIATIA ESOX PRIN MEMBRII SAI SI CU AJUTORUL COLABORATORILOR A INTREPRINS IN CONFORMITATE CU ACORDUL SEMNAT CU AGENTIA NATIONALA DE PESCUIT SI ACVACULTURA DOUA SERII DE ECOLOGIZARE PE PARCURSUL RIULUI SIEU IN DATELE DE 24 MARTIE RESPECTIV 03 APRILIE .IN CELE DOUA ACTIUNI S-AU ACOPERIT CIRCA 30 KM DIN PARCURSUL RIULUI URMIND CA DIFERENTA DE 38KM SA FIE ECOLOGIZATA INTR-O ACTIUNE VIITOARE.
ACTIUNILE S-AU DESFASURAT CU SPRIJINUL SC GRUP FRATELO SRL ,PREZENT LA AMBELE ACTIUNI ,DE ASEMENEA CU SPRIJINUL PER SI AL ASOCIATIEI PESCAR SPORTIV,PREZENTE SI ELE LA AMBELE ECOLOGIZARI,CU SPRIJINUL GAL RURALIS SI AL LICEULUI SPORTIV, PRECUM SI A SCOLILOR GENERALE NR 1 SI 3 BISTRITA, PREZENTE LA CITE UNA DIN ACTIUNI.
IN TOTAL AU FOST IMPLICATE 134 DE PERSOANE DIN CARE 90 AU FOST ELEVI,S-AU COLECTAT APROXIMATIV 570 SACI MENAJERI DE REZIDUURI.SACII SI MANUSILE DE PROTECTIE AU FOST PUSE LA DISPOZITIE DE SC GRUP FRATELO SRL, CARE DE ALTFEL S-A OCUPAT SI DE STRINGEREA SI RECICLAREA LOR.
MULTUMIM SI PE ACEASTA CALE TUTUROR COLABORATORILOR SI PERSOANELOR IMPLICATE,LANSIND IN ACELASI TIMP SI APELUL CATRE TOTI IUBITORII DE NATURA CA PE VIITOR SA NE IMPLICAM IN NUMAR MAI MARE LA ASTFEL DE ACTIUNI.
Admin

Data de înscriere : 06/04/2011