ecologizare 2014

ecologizare 2014

Mesaj Scris de biro ioan la data de Mier Mar 19, 2014 12:44 am

Odata ce s-a topit zapada si primele raze de soare au incalzit pamantul orice bun gospodar se pregateste de curatenia de primavara. La fel face si Asociatia Esox Spinning Club, organizand o prima ecologizare sambata, 22 martie 2014 pe malurile raului Sieu in dreptul localitatii Saratel. Scopul principal este debarasarea stavilarului aflat in aval de podul rutier de crengile si diferitele resturi aduse de apa pentru a facilita urcarea pestilor spre locurile de depunere a icrelor. In paralel se urmareste ecologizarea malurilor dintre confluenta raului Sieu cu raul Bistrita si podul de cale ferata aflat in aval. La actiune sunt asteptati toti pescarii si iubitorii de natura dornici sa-si aduca contributia la realizarea telului comun, acela de a trai intr-un mediu mai curat si mai sanatos. Ne intalnim la sediul Asociatiei din Bistrita, str.Lalelelor, nr.2 sambata, 22 martie la ora 10.

biro ioan

Data de înscriere : 19/03/2014

modificare

Mesaj Scris de biro ioan la data de Vin Mar 21, 2014 5:45 pm

Dupa o consultare cu cei care au anuntat ca vor participa la ecologizare, am cazut de acord sa ne intalnim cu o ora mai devreme, respectiv la ora 9,00.

biro ioan

Data de înscriere : 19/03/2014